dinsdag 23 juli 2013

TipsAndTricks: beauty and more!

Hoi allemaal!


Ik was in een 'lijstjes'-bui, dus besloot een lijstje te maken met handige tips en truckjes! Dit kunnen beautytips zijn, maar ook andere tips komen voor in de lijst. Sommige tipjes heb je misschien al in één van mijn vorige artikels gelezen.

Enjoy!


- Scrub tijdens het tandenpoetsen je lippen lichtjes met je tandenborstel en smeer ze nadien in met lippenbalsem! Soft, kissable lips, hmm... Je kunt ook suiker gebruiken om je lippen te scrubben, of een zacht washandje!

- Té veel lipgloss is niet mooi. Je ziet eruit alsof je een halve tube op je lippen hebt gesmeerd, het gaat uitlopen en meestal plakt het ook nog eens verschrikkelijk. Niet leuk. Doe gloss op één van je lippen en 'smeer' je lippen over elkaar. Klaar!

- Bewaar eyeliner pens ondersteboven, ze zullen veel minder snel opdrogen!

- Bij de Action hebben ze heel leuke make up organisers voor zo'n €1,50! Hierin zitten vakjes waarin je potloden, mascara's enz heel makkelijk kunt rechtzetten, maar ook een groot vak waar je blushers, poeders en dergelijke kunt ordenen. Het werkt gewoon sneller, je kunt meteen zien waar het item zit dat je op dat moment nodig hebt. Kijk in de Action bij de make-up, helemaal onderin het schap! Ik heb er zelf 2 en ze zijn echt handig!

- Make up remover pads of watjes met toner of lotion zijn uitstekend geschikt om tussendoor even over de wasbak te halen om 'm te poetsen!

- Verkoelend, gezond en lekker? Maak spiesjes van je favoriete fruit en leg ze even in de vriezer!

- Blijf niet altijd bij dezelfde shampoo... wissel eens af, dit verbeterd de werking! En eens een ander geurtje ruiken in de badkamer is ook wel eens lekker!

Tot slot, nog een site met handige tips! http://shialabeowulf.tumblr.com/post/33670447154/99-life-hacks-to-make-your-life-easier


Tot heel snel!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten